Has the BV Forum been down or slow???

Discussion not related to cycling.
kathym
Posts: 1904
Joined: Mon 10 Jul 2006, 1:05 pm
Location: Melbourne
Contact:

Postby kathym » Thu 29 Jan 2009, 11:32 am

Critical phpBB error at 11.13am
Taken me till now to get this topic open to add this post. :(

Edit: And I've twice today (including 2 mins ago) got the issue where the page doesn't load properly - it looks like the html is there but the style sheet stuff is not used properly - layout is then botched.
Last edited by kathym on Thu 29 Jan 2009, 11:38 am, edited 1 time in total.

User avatar
Jaumet
Posts: 2164
Joined: Mon 28 Jul 2008, 5:27 pm
Location: Fairlight, Squidknee, NewSouWhales
Contact:

Postby Jaumet » Thu 29 Jan 2009, 11:32 am

11.20-11.30 - Forum homepage wouldn't load...
Love, Peace & bicycle grease baby!

User avatar
blybo
Posts: 7930
Joined: Thu 10 Jan 2008, 2:11 pm
Location: in a sleep deprived fog of nappies and formula...
Contact:

Postby blybo » Thu 29 Jan 2009, 2:30 pm

Another Critical phpBB error for me about 1:30 followed by a interruption ?? notice
Neil
The older I get, the better I was...

lisanne
Volunteer Moderator
Posts: 12295
Joined: Thu 23 Feb 2006, 9:23 am
Location: Mernda
Contact:

Postby lisanne » Thu 29 Jan 2009, 3:15 pm

Just now I got a 'page failed to load' error and took a few mins to get to here

User avatar
smc
Posts: 2946
Joined: Thu 30 Mar 2006, 9:44 am
Location: over there
Contact:

Postby smc » Thu 29 Jan 2009, 3:20 pm

At 15:19,

Image

I had the page open and hit refresh and it went to this.

User avatar
KennethC
Posts: 2039
Joined: Sun 26 Nov 2006, 11:01 pm
Location: Box Hill South, Victoria.
Contact:

Postby KennethC » Thu 29 Jan 2009, 3:20 pm

I experienced a few Connection Resets just now around 15:10h. Then a phpBB Critical Error (Could not connect to the database) around 15:15h when I tried to load up the posting page to make this post.

Edit: The forums are also generally slow now. Are the servers melting? Is the printer on fire?
I'm back, babeh.

squeaza
Posts: 5014
Joined: Mon 22 Oct 2007, 11:09 am
Location: Melbourne
Contact:

Postby squeaza » Thu 29 Jan 2009, 3:24 pm

very sluggish last 20 minutes, but then so am I so I'm sympathetic ;)

simonv
Bicycle Victoria Staff
Posts: 13
Joined: Thu 23 Jun 2005, 5:13 pm
Location: Australia
Contact:

forum availability being investigated

Postby simonv » Thu 29 Jan 2009, 3:28 pm

Thanks all for your feedback on issues with the availability of these forums. The issues are being investigated and the problem will be addressed as soon as possible.

User avatar
blybo
Posts: 7930
Joined: Thu 10 Jan 2008, 2:11 pm
Location: in a sleep deprived fog of nappies and formula...
Contact:

Re: forum availability being investigated

Postby blybo » Thu 29 Jan 2009, 3:50 pm

simonv wrote:Thanks all for your feedback on issues with the availability of these forums. The issues are being investigated and the problem will be addressed as soon as possible.


No No, thank you if it can be alleviated.
Neil

The older I get, the better I was...

User avatar
jigger
Posts: 1092
Joined: Tue 06 May 2008, 2:04 pm
Location: Carrum Downs
Contact:

Postby jigger » Thu 29 Jan 2009, 3:58 pm

I get hang ups and slow to load pages and page failed to load. All quite frequent.
Jigger
Never Forget The Joy Of The Ride!

User avatar
Chief Wiggum
Posts: 2065
Joined: Thu 16 Nov 2006, 5:23 pm
Location: Lanterne Rouge
Contact:

Postby Chief Wiggum » Mon 02 Feb 2009, 9:45 am

still very slow - lots of time-outs

kathym
Posts: 1904
Joined: Mon 10 Jul 2006, 1:05 pm
Location: Melbourne
Contact:

Postby kathym » Mon 02 Feb 2009, 10:14 am

Chief Wiggum wrote:still very slow - lots of time-outs

Yeah - I'm afraid it was just too hot on Fri to log the issues... :(

Alicat
Posts: 63
Joined: Thu 25 Sep 2008, 12:57 pm
Contact:

Postby Alicat » Mon 02 Feb 2009, 10:55 pm

I sent a message to someone 2 weeks ago this Wednesday and it's still in my outbox - hasn't been sent yet! Has anyone else had such problems?

User avatar
Jaumet
Posts: 2164
Joined: Mon 28 Jul 2008, 5:27 pm
Location: Fairlight, Squidknee, NewSouWhales
Contact:

Postby Jaumet » Mon 02 Feb 2009, 11:07 pm

Alicat wrote:I sent a message to someone 2 weeks ago this Wednesday and it's still in my outbox - hasn't been sent yet! Has anyone else had such problems?


Nope, my emails go through... if it is stuck in your outbox just send another one :lol: And warn them that they might get spammed by you haha!
Love, Peace & bicycle grease baby!

User avatar
roshea
Volunteer Moderator
Posts: 15492
Joined: Sun 24 Sep 2006, 4:52 pm
Location: Waiting for a mate
Contact:

Postby roshea » Tue 03 Feb 2009, 5:12 am

Alicat wrote:I sent a message to someone 2 weeks ago this Wednesday and it's still in my outbox - hasn't been sent yet!


That just means that the recipient hasn't read it yet. The message will move to "Sentbox" when it is read.
Office use only.


Return to “Off topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests